Megosztás
 

 Csoportok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Admin


Admin♔ Törvények száma : 38
♔ Age : 64
♔ Szobaszám : ittott 


Csoportok                  Empty
TémanyitásTárgy: Csoportok    Csoportok                  Icon_minitimeVas. Feb. 01, 2015 9:20 pm


csoportok
Mapleburgh Academy
Örökösök ♔

  Ők azok, akikről az egész iskola szól, a királyi családból érkezett csemeték, akiknek minden adott, hogy tökéletesen elvégezzék az iskolát, és a társadalom tevékeny és hasznos tagjai lehessenek. Egyenértékű tagjai az iskolának, nincsenek kivételezések senkivel, mert komoly büntetést von maga után, illetve a tanár-diák és professzor-diák kapcsolat is tiltott, nekik is, és a társaknak is.  Ugyanolyan szabályok vonatkoznak rájuk, mint a társakra, és ugyanolyan engedményeik is.

Társak ♔

  Minden jövendőbeli uralkodónak szüksége van valakire, akiben megbízhat, még akkor is, ha ténylegesen nem örököl egy egész országot. A férfiak társai a tanácsadók, míg a nőké az udvarhölgyek, bár már rég nem ugyanazt a szerepet töltik be az életükben, mint a régi időkben, mikor ezeket a neveket kitalálták. Ugyanúgy tanulók ők is, csak az órákat nem ugyanannyi óraszámban tanulják, mint az örökösök.  

Dolgozók ♔

  Az iskola egyéb területein dolgozó emberek, akik segítik az iskola fennmaradását. Titkárnők, gazdasági dolgozók, de még a takarító is ide tartozik, akik szinte láthatatlanul, de roppant serényen és tökéletesen végzik munkájukat.

Tanárok ♔

  Ők azok, akik a diákok első két évében tanítanak. Ők is ugyancsak valaki megbízásával kerülnek ide, általában neves egyetemeken végzett tanárok, akik ugyan órákat tartanak, vizsgáztatni nem vizsgáztatnak, csak részt vesznek a diákjaik vizsgáján mint megfigyelő. Ők is ugyanúgy élnek itt mint a professzorok.
  30 évnél fiatalabb tanár NEM alkotható! 

Professzorok ♔

  Az iskolában oktató professzorok elismertek, és már letettek az asztalra annyit, hogy egy-egy család megbízza őket csemetéjük tanításával. Ők azok akik harmadik évtől tanítják a diákokat, a már emelt tárgyakat és azok vizsgáit egyengetik ők. Azok professzorok, akiknek családjuk van, velük együtt, a sziget parti oldalán található területen élnek, akik pedig egyedül vannak, a kastélyban kapnak lakosztály, ahogy munkába állnak.
  40 évnél fiatalabb professzor NEM alkotható!

Hozzátartozók ♔

  Az iskolai dolgozók családja, gyerekei. Nem az iskolában tanulnak, ha csak nem válik valaki társsá, de a szigeten élnek, iskolába pedig a közeli városba járnak, addig kollégiumban lakva, vagy a családnak lakhelyet biztosítva ott.  Felmerülő kérdésekre a staff szívesen válaszol
Vissza az elejére Go down
 

Csoportok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Alapok :: Tudnivalók-