Nem tudsz vágni magadnak avatarképet, vagy sehogy sem akar összejönni az aláírás, és nem tetszik, amit te csinálsz? Kérj itt, és valaki biztos meglep egy-két szépséggel!
Louise Demarchelier
♔ Ország : Franciaország ♔ Törvények száma : 10 ♔ Age : 30 ♔ Szobaszám : 301
Próba-cseresznye alapon megnyitom a sort: ha akadna olyan bátor jelentkező, aki készít nekem egy egyszerű, de nagyszerű reag-kódot (vmi kép-beszúrós, kis keret, és/vagy kis háttér, semmi feltűnő és analfabétáknak, mint nekem használhatatlan :"D), akkor ne habozzon billentyűzetet ragadni, és ha igény van rá, valamivel IC meghálálom vagy a jövőben békén hagylak :3
Oswald A. Daubney
♔ Ország : Egyesült Királyság ♔ Törvények száma : 7 ♔ Age : 43
A kódérzékem a nullához rendkívül közel stagnál, nézzétek el - elvégre a lovakhoz értek... Szóval én is megragadom az alkalmat azkuncsorgásra igénylésre, ha valaki egész véletlenül nagy alkotási vággyal rendelkezik és szívesen megdobna egy reagkóddal egy grátisz aláírás már elkényeztetésnek minősülne. A sötétebb, a pasztell, a krémesebb (a szürkét bizonyos okokból kifolyólag leírni is félek) színek a preferáltabbak és a minimalista kialakítás, beszerkeszthető kép résszel. Az elkészítőnek lógok eggyel, amit behajthat IC is. :]
Layla T. Rossi
♔ Törvények száma : 9
Tárgy: Re: Rendelni szeretnél Csüt. Feb. 05, 2015 7:39 am
Hálás lennék ha valaki készítene nekem egy reag kódot. Valami világosra gondoltam. Ahogyan azt is ha avit vágna nekem, s aláírást készíteni. *-*
A hozzászólást Layla T. Rossi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 05, 2015 10:18 am-kor.
Lena Dragomir
♔ Ország : Oroszország ♔ Törvények száma : 5 ♔ Age : 29 ♔ Szobaszám : 201
Tárgy: Re: Rendelni szeretnél Csüt. Feb. 05, 2015 9:30 am
Beállok a sorba én is... Bár csodákat nem várok, de egy aláírásért nagyon hálás lennék ő.ő Lényegében mindegy, milyen, lehet kódolt vagy grafikus, csak pretty please, ne bonyolítsátok túl, elég minimalista mind a júzer, mind a karakter :') Aki megszánna valamivel, azt örök hálám üldözné, és ígérem, nem maradok hálátlan <3
Rebecca Wright
♔ Ország : Ireland. ♔ Törvények száma : 5 ♔ Age : 51
Ha valaki nagyon ráér, és lesz olyan überkedves, aranyos, édes, hogy megdobjon egy letisztult, egyszerű aláírással - lehet grafikus vagy kódolt is -, nagyon-nagyon hálás lennék - IC, OOC, mindenhogy!*-* Előre is köszönöm!*-* Thank you, Mate!♥
A hozzászólást Rebecca Wright összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 07, 2015 10:39 pm-kor.
Fushimi Mashiro
♔ Ország : Japán ♔ Törvények száma : 8 ♔ Age : 31 ♔ Szobaszám : 101
Tsókolom *-* Igazából én is aláírásért kuncsorognék *-* Ha akadna valaki ráérős, aki össze tudna nekem dobni egyet, lényegében teljesen mindegy, milyet, annak nagyon hálás lennék *-* <3