Megosztás

Vincent Grimaldi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Vincent Grimaldi

Vincent Grimaldi

♔ Törvények száma : 1
♔ Age : 29
♔ Szobaszám : 342-es szoba

Vincent Grimaldi Empty
TémanyitásTárgy: Vincent Grimaldi   Vincent Grimaldi Icon_minitimeHétf. Feb. 02, 2015 10:11 pm

Grimaldi, Vincent
« Az élet arról szól, hogy kockázatot vállalj azért, amit igazán akarsz»

♔ Teljes née : Vincent Hugo Grimaldi
♔ Kor : 20
♔ Születési hely, idő : Monacó, 1995.április 15-én
♔ Nemzetiség : Monacói
♔ Rang : herceg
♔ Évfolyam : harmed éves
♔ Szülők : Esteban Grimald és Klarisz Grimaldi ♔ Társ : Antonin Boulle
♔ Csoport : örökösök

Uralkodási cél ♔ Hát akkor kezdjünk is neki..Jó tudom a legtöbben a következő mondatokat csak színészkedésnek fogja vélni, hiszen egy kis 20 éves mit tud. De igenis vannak terveim, az első helyen rögtön az imádott országom Monaco áll. Ha elég idős leszek én fogom vezetni az államminiszter segítségével kicsi országunkat. Igen, kicsi mert hogy csak 1,93 km² az ország nagysága. Lehet, hogy pici, de elég erős gazdaságunk van ahoz képest hogy egy városból állunk csak. A turizmus fénykorát éli és rengeteg cég fektet be pénzt, na meg persze ott van a kaszinó biznisz. Monacóban alig kell adózni és a munkanélküliség is nagyon alacsony. 1997-ben összesen 35 db munkanélküli volt és ez szerintem szép teljesítmény. Igen, büszke vagyok országom eredményeire és remélem én is majd hasonló dolgokat fogok véghez vinni a jövőben. Szeretnék majd családot alapítani, igaz ez nem a közeljövőben lesz. Ha elvégzem a sulit biztosan először utazni fogok, világot látni és megismerni más országok kultúráját, szokásait.  Szerintem csak akkor tudom majd helyesen irányítani Monaco-t, ha más fajta államirányítási fajtákat is meg tudok figyelni. De nyugi az Észak-Koreai  politikai formát én nem igazán fogom használni. Persze ezek megvalósításáig még sok idő fog eltelni addig élvezem az életet, de a tanulásra is figyelek.
mapleburgh academy
« Here we are, don't turn away now,
We are the warriors that built this town. »
― Imagine Dragons

jellem ♔ pozitív és negatív tulajdonságok felsorolása

Kukusz/15

van

Fransisco Lachowski

'); iframeDoc.close(); pbjs.renderAd(iframeDoc, winningBid.adId); } else { let fallback_html = '' + adUnit.custom_fallback.replaceAll("scr' + 'ipt", "script"); iframe.contentDocument.open(); iframe.contentDocument.write(fallback_html); iframe.contentDocument.close(); } } const sendAdserverRequest = () => { if (pbjs.adserverRequestSent) return; pbjs.adserverRequestSent = true; adUnits.forEach(function(adUnit) { renderWinningBidOrFallback(adUnit); }); }; const requestBids = () => { pbjs.adserverRequestSent = false; pbjs.requestBids({ bidsBackHandler: sendAdserverRequest, timeout: PREBID_TIMEOUT }); }; pbjs.que.push(() => { pbjs.setConfig({ "userSync": { "syncEnabled": true, "userIds": [ { "name": "criteo" } ], "syncsPerBidder": 3, "syncDelay": 3000, "topics": { "maxTopics": 5, "vendors": [ "criteo" ] } }, "consentManagement": { "gdpr": { "cmpApi": "iab", "timeout": 500, "actionTimeout": 10000, "defaultGdprScope": true, "allowAuctionWithoutConsent": true }, "usp": { "cmpApi": "iab", "timeout": 1000, "allowAuctionWithoutConsent": true } }, "priceGranularity": { "buckets": [ { "precision": 2, "min": 0, "max": 5, "increment": 0.01 }, { "precision": 2, "min": null, "max": 8, "increment": 0.02 }, { "precision": 2, "min": null, "max": 15, "increment": 0.05 }, { "precision": 2, "min": null, "max": 20, "increment": 0.1 }, { "precision": 2, "min": null, "max": 50, "increment": 0.5 } ] }, "bidderSettings": { "criteo": { "storageAllowed": true } }, "paapi": { "enabled": true, "bidders": [ "criteo" ], "defaultForSlots": 1, "gpt": { "configWithTargeting": false } }, "bidderConfig": { "bidders": [ "criteo" ], "config": { "ortb2": { "user": { "ext": { "consent": { "source": "sirdata", "gdprApplies": true }, "data": { "eids": [ { "source": "hungarianforum.net", "uids": [ { "id": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "atype": 3, "ext": { "stype": "hemmd5" } }, { "id": "e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855", "atype": 3, "ext": { "stype": "hemsha256" } } ] } ] } } } } } } }); pbjs.addAdUnits(adUnits); requestBids(); }); setTimeout(() => { sendAdserverRequest(); }, FAILSAFE_TIMEOUT);