♔ Ország : Dél-Korea ♔ Törvények száma : 8 ♔ Age : 33 ♔ Szobaszám : 111
Tárgy: Lee Ha Na Kedd Feb. 03, 2015 7:50 pm
lee, ha na
« nincs»
♔ Teljes név : 이하나 / Lee Ha Na ♔ Kor : 23. ♔ Születési hely, idő : Szöul, Dél-Korea, 1991.10.02. ♔ Nemzetiség : koreai. ♔ Rang : koronahercegnő. ♔ Évfolyam : ötödik. ♔ Szülők : Lee Jong Duk - apa ; Baek Sol Mi - anya. ♔ Társ : - ♔ Csoport : örökösök.
Rule the world ♔ A bátyám az, aki majd apámat követi, és apám betegsége miatt ez egész hamar el is fog jönni. Ennek fényében neveltek, a koreai koronahercegnőkre teljesen más vonatkozik, mint a hercegekre. Igyekeztek elzárni mindentől, hogy ne tudjam, mi van a világban, és csak arra koncentráljak, ami hagyomány, és hogy tökéletes felesége legyek majd a jövendőbelimnek… Ezt akkor rontották el, mikor a kezembe adták az első okos telefonomat. Látom a rosszat a világban, látom a korrupciót, látom az éhezést, mégse mozgatja meg annyira a szívemet, mint az, ha látom, hogy a jövendőbelim másik nőre mosolyog. Nincsenek nekem nagy céljaim, még csak nem is szeretem az a félnótást, de ha nemzetközi kapcsolatokat kell ápolni, akkor velem ápolja, ne a genovai kisasszonnyal. Burokban éltem mindig is, azt gondolhattam jónak, amit jónak mondtak, és azt rossznak, amit annak kiáltottak ki. Nincs önálló véleményem a világról, soha nem is volt, soha nem is lesz, mert úgy sincs hatalmam, hogy változtassak rajta. Úgyhogy inkább csak vagyok benne, és csendesen szemlélem. Ez olyan hatalmas probléma?
mapleburgh academy
« nincs » ― én
jellem♔ Felszínes vagyok és üres. Tulajdonképpen ennyi, itt be is fejezhetném a magamról való beszédet, ha nem akarnék ezen változtatni. Okos is vagyok, és tulajdonképpen egész barátságos is. Megértő akarok lenni, figyelmes, szeretetteljes, önzetlen. Ehelyett önző, türelmetlen, és hisztis vagyok. Nem vagyok elviselhetetlen, mert akkor saját magamat is az őrületbe kergetném, de nem is vagyok könnyű eset. Ki lehet ismerni, nagyon egyszerűen, holott igyekszem összetettnek látszani, és rejtélyesnek. Vonzó akarok neki, titokzatos, tiltott gyümölcs, bér szép vagyok, csinos és hosszú lábaim vannak, mégsem vagyok elégedett. Bátor akarok lenni, kiegyensúlyozott, ehelyett csapongok, megfutamodok, és akkor kiabálok, mikor senki se hall. Megkeseredett lennék? Talán, sőt szinte biztos vagyok benne, de erre neveltek. Vagy inkább erre neveltem magam. Nem tudom. Félek…
lolld/sok
majdnem8év
Choi Sooyoung
Aden Blackbourne
♔ Ország : anglia ♔ Törvények száma : 44 ♔ Age : 41 ♔ Szobaszám : mapleburgh academy
Tárgy: Re: Lee Ha Na Kedd Feb. 03, 2015 8:01 pm
Elfogadva!
isten hozott!
Hát én nem találok szavakat. Úgy tűnik ez az oldal méz, és a legtehetségesebb méhecskék szállják meg. Ha Na-t olyan szinte érdekes karakternek találom, olyan igaznak, hogy arra már nincsenek szavak. És tetszik az, hogy tudok hasonulni vele, mert ő nem tökéletes, és ezt tudja is magáról. Szinte érzem a jelenlétét. Még mindig sokkba vagyok. Nyomás foglalózni, Unnie! Minden elismerésem!