Megosztás

Maynard Hawthorne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Maynard Hawthorne

Maynard Hawthorne

tanár

♔ Ország : Japán
♔ Törvények száma : 5
♔ Age : 42

Maynard Hawthorne Empty
TémanyitásTárgy: Maynard Hawthorne   Maynard Hawthorne Icon_minitimeKedd Feb. 03, 2015 8:34 pm

Hawthorne, Maynard
« Physics is the light in the void. »

♔ Teljes név : Maynard Miles Hawthorne
♔ Kor : 32.
♔ Születési hely, idő : Kashiwazaki, Niigata, Japán; 1982.11.20.
♔ Nemzetiség : japán.
♔ Rang : tanár.
♔ Szülők : Isaac Hawthorne & Maisie Hawthorne.
♔ Csoport : tanár.

Rule the world ♔ Atomenergetikai mérnök, atom- és kvantumfizikus vagyok. Túléltem két atomerőmű-katasztrófát és három doktorival villoghatok pofátlanul fiatal korom ellenére is. A japán császár pedig engem bízott meg azzal a nemes feladattal, hogy elküld a Mapleburgh-ba koponyát tágítani, kiépíteni, hogy milyen professzor lennék egyszer. Született harcos vagyok és sosem adtam még fel, még a biztos halállal szemben állva sem. Ezzel a mentalitással kívánom a jövőmet is kialakítani. Valamint szándékomban áll megkeresni a nőt, akibe sok évvel ezelőtt belehabarodtam és megmentette az életem. Igazából nem érdekel a jövő, csak kutathassak benne és lássak még atomerőművet belülről. Mert otthon nem mehetek be, mert bajom esik. F*szom.
mapleburgh academy
« They wanna break me and wash away my colors »
― Starset

jellem ♔ Kemény a fejem, mint a mólóbak és ezzel nehéz sokszor mit kezdeni. Két piszok makacs mérnök-tudós gyereke vagyok, akit egész életében japánnak neveltek és sosem tudott mit kezdeni a nyugati kultúrával. Fegyelmezett ember vagyok, de egy örök harcos, aki hamarabb cselekszik vész esetén, mint gondolkodik. Ezért vannak a hegeim. Mert kétszer rohantam be leolvadás közben lévő erőműblokkba (Kashiwazaki-Kariwa és Fukushima Daiichi incidensek). Kitartó vagyok. Valamint kissé arrogáns is. Olykor gonosz. Egyéb kérdés?

Arika/23

11 év

Lee Pace

Vissza az elejére Go down

N. Joyce O'Leary

N. Joyce O'Leary

dolgozó

♔ Ország : Kanada
♔ Törvények száma : 23
♔ Age : 39

Maynard Hawthorne Empty
TémanyitásTárgy: Re: Maynard Hawthorne   Maynard Hawthorne Icon_minitimeKedd Feb. 03, 2015 10:26 pm

Elfogadva!
isten hozott!
Tanár úr, maga még él? Viccet félretéve, tudom, hogy jól írsz, és örülök, hogy egy ilyen különleges karakter is gazdagítja az oldalunkat, mint a tied!
Foglald le az arcod, és már szaladhatsz is keresni asszonykád, bár az a szigeten igen nehéz lesz!
Vissza az elejére Go down

Maynard Hawthorne

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Karakterek :: Elfogadott karakterek :: tanárok-