Megosztás
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Admin


Admin♔ Törvények száma : 38
♔ Age : 64
♔ Szobaszám : ittott 


Szabályzat Empty
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szabályzat Icon_minitimePént. Jan. 30, 2015 6:46 pm


szabályzat
Mapleburgh Academy
1.0 regisztráció

  1.1.: A felhasználóneved egy kereszt valamint vezetéknévből álljon. Bébike015 és Annuska nevű felhasználók azonnal törlésre kerülnek.
  1.2.: Ha a karakteredet beregisztrálod, azonban a profil és az előtörténet kitöltetlen marad, valamint két hétig nem jelentkezel, mint online, a profilodat töröljük.

2.0 Karakter

  2.1.: Az avatar mérete 200x320 pixel. Ha esetleg nem tudsz vágni, kérd meg az egyik admint, hogy segítsen neked!
  2.2.: A karakterlap kitöltésére egy hét áll rendelkezésedre - személyes, indokolt késés esetén kaphatsz haladékot. Ha kitöltötted, egy rövid elbírálás után már mehetsz is játszani.
  2.3.: Ha esetleg ketten regisztrálnak egy keresett karakterre, akkor a karakter keresője, a megírt karakterlapok minősége alapján dönti el, hogy kié legyen a továbbiakban a karakter.
  2.4.: Azonos play by választás esetén elsőbbséget élvez az a tag, aki előbb írja meg az előtörténetét és foglalja le a play by-t.
  2.5.: Egy hónapnyi inaktívság után - elfogadott - karaktered egy külön inaktív csoportba kerül be.
  2.6.: Avatart váltani (ha már rendelkezel elfogadott előtörténettel és egy, már lefoglalt avatarral) csak admini engedéllyel és nagyon erős indokkal lehet!
  2.7.: Az a karakter, amelyikkel egy hétig nem léptek fel, és nincs előtörténete se elkezdve, illetve nem szólt, hogy távol lesz, automatikusan törlésre kerül a hét nap elteltével.  
  2.8.: A karakter, és a play by kora között a különbség nem lehet több, mint négy (azaz 4) év!

3.0 Játék

  3.1.: A játék élvezhetősége miatt kétszáz-háromszáz szónál rövidebb reagokat ne írj!
  3.2.: A játékotoknak külön témát kell nyitni. Amelyik témához húsz napig nem érkezik válasz, azt az archívumba tesszük.
  3.3.: A +18-as tartalmat kérjük feltüntetni a reag előtt!
  3.4.: A tanár-diák viszony tiltott az iskolában, pont emiatt szeretnénk a játéktéren is elkerülni a hosszabb, lehetőség szerint az "egy éjszakás" tanár-diák illetve professzor-diák kapcsolatokat.  

4.0 Chat

  4.1.: Ha kettőnél több személy is online, és beszélgetni szeretne, privát játékokra ne sajátítsátok ki a chatet, arra ott van a játéktér!
  4.2.: Másokra szigorúan tilos obszcén, bántó szavakat használni. Ilyen helyzetben akár ez a szó még a karaktered törlésébe is kerülhet.
  4.3.: Ha gondod van valakivel, azt ne itt beszéld ki, se a magánéleti dolgaidat, mivel a chatet "kiüríteni" csakis az admin jogosultsággal rendelkezők tudják.

5.0 adminok

  5.1.: Az adminok arra vannak, hogy segítsenek neked. Ha valamiért szólnak, ne vedd rögtön megbántásnak, vagy sértegetésnek, mivel egyiknek sem szánták. Fellépő gondok esetén a legjobb megoldás a megbeszélés.A változtatás jogát fent tartjuk!
Vissza az elejére Go down
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Alapok :: Tudnivalók-