Megosztás

Fushimi Mashiro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Fushimi Mashiro

Fushimi Mashiro

örökös

♔ Ország : Japán
♔ Törvények száma : 8
♔ Age : 31
♔ Szobaszám : 101

Fushimi Mashiro Empty
TémanyitásTárgy: Fushimi Mashiro   Fushimi Mashiro Icon_minitimeSzer. Feb. 04, 2015 3:39 pm

Fushimi, Mashiro
« 馬鹿は死ななきゃ治らないばかはしななきゃなおらない »

♔ Teljes név : 伏見宮 真城 内親王 / Fushimi-no-miya Mashiro Naishinnō
♔ Kor : 21
♔ Születési hely, idő : Tokió, Japán, 1993.09.09.
♔ Nemzetiség : japán.
♔ Rang : koronahercegnő.
♔ Évfolyam : harmadik.
♔ Szülők : Ryuichi koronaherceg és Ayasato Maya.
♔ Társ : Sakamoto Fumi.
♔ Csoport : örökösök.

Rule the world ♔ Sosem voltam egy tipikus tündérmeséből csöppent hercegnő, ami sokak szemét szúrja. Ezen akarnak az otthoniak változtatni. (Minél gyorsabban.) Mert történetesen nagyon elől vagyok az öröklési rendben (második helyen), de a császár öccse sem fiatal már, hogy átvegye a trónt szökdécselve. Nem vágyam a trónra lépés. De ha nem lesz választásom, akkor állok elébe. Ilyen a sors. Belefintorog a pofádba és kiröhög.
mapleburgh academy
« Until you die for me, as long as there is a light, my shadow is over you »
― Fall Out Boy

jellem ♔ Nem szorult karó a s*ggembe, sosem voltam az a lány, aki megelégedett azzal, hogy ő hercegnő és pompázhat egész álló nap. Szeretek sportolni, laza vagyok, sokféle harcművészetet művelek és borsókázik a hátam a "Mashiro-sama!" skandálástól. Szeretek olvasni, fára mászni. Imádom a történelmet, minden vágyam volt mindig is, hogy jogász legyek. Ügyész pontosabban. Független, erős nő vagyok.

Arika/23

11 év

Inoue Mao

Vissza az elejére Go down

Aden Blackbourne

Aden Blackbourne

tanár

♔ Ország : anglia
♔ Törvények száma : 44
♔ Age : 41
♔ Szobaszám : mapleburgh academy

Fushimi Mashiro Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fushimi Mashiro   Fushimi Mashiro Icon_minitimeSzer. Feb. 04, 2015 8:55 pm

Elfogadva!
isten hozott!
"Ilyen a sors. Belefintorog a pofádba és kiröhög." - ez az idézet annyira tökéletesen találó volt, hogy muszáj volt egy kicsit nevetnem. Nem mellesleg örülök, hogy végre van itt egy ilyen talpraesett lány, aki annak ellenére, hogy nem akar uralkodni, azért tudna! Rövid, tömör, azonban mégis bő és leíró képet kaphattunk, kiemelve a lényeget. Ez igen!
Nyomás foglalózni, és játszani!
Vissza az elejére Go down

Fushimi Mashiro

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Karakterek :: Elfogadott karakterek :: örökösök-