« A gyermek akkor emlékezik rád holnap, ha ma vagy vele. »
♔ Teljes név : ide. ♔ Kor : Schuyler Rouvroy ♔ Születési hely, idő : Kanada, Montréal ♔ Nemzetiség : angol/francia ♔ Rang : - ♔ Évfolyam : - ♔ Szülők : Meredith és Zakaria Rouvroy ♔ Társ : a kisfiam ♔ Csoport : dolgozók
Rule the world ♔Orvos vagyok, és egyben anya is. A munkám, pontosabban a betegeim és a kisfiam jelentik számomra az életet. Bár mióta az anya szerepben is meg kell állnom a helyemet, nem koncentrálok maximálisan a munkámra, éppen csak addig, amíg a picinyem óvodában van. Eszem ágában sincs Őt holmi idegenekre bízni, és mivel esélytelennek látom, hogy az apjával kapcsolatba kerüljek – meg talán nem is akarok -, egyedül kell megbírkóznom a feladattal. Sokkal könnyebb volt, amíg az apám életben volt, de már 7 hónapja Ő sincs köztünk. Annak ellenére, hogy életeket mentek, az övét nem sikerült. A kezeim között halt meg, amit még a mai napig nem sikerült feldolgoznom, de legalább itt van nekem a kis Hugo, aki számomra az egész életet jelenti. És, hogy mit keresek ezen a fura szigeten? Az emberek általában azért költöznek el, hogy új életet kezdhessenek, vagy mert menekülnek valaki, vagy valami elől. Én is valami ilyesmit teszek, 4 évvel ezelött is ezt tettem. Mintha bizony attól bármi is könnyebb lenne. Nem az, csak egy idő után sok mindennel megtanulunk együtt élni. Szokták mondani: „Az idő mindent megold!” És ez valóban így is van. Szóval pontosan egy hete kaptam a telefont, hogy enyém az állás, így már tegnap óta a kisfiammal együtt itt élünk, de persze ez még mindig csak ideiglenes. Jobb életet szeretnék Hugonak.
mapleburgh academy
« Valaki mondja meg a hosszú évek Miért tűnnek úgy mint egy pillanat Valaki mondja meg mi az hogy elmúlt Valaki mondja meg hol maradt » ― Presser Gábor
Nem sokat változtam változtam az elmúlt négy év alatt, amióta édesanya vagyok. Mindössze csak felnőttem. Persze mindig is felelősségteljes voltam, mindig vigyáztam arra, hogy mit csinálok, de most valahogy mégis, mintha még inkább az lennék. Hát persze. Hiszen van valamim, ami csak az egyém. Egy gyermek, egy kisfiú. Az én kisfiam. Nagyon barátságosnak tartanám magam, ami azért nem jó, mert túl könnyen megbízok bárkiben, ennek nem egyszer ittam már meg a levét, de talán még most sem tanultam meg a leckéből. Azonkívül pedig túlságosan makacs is vagyok, mindig kiállok az igazamért. De ez így is van rendjén, másképp mi nők nem tudunk érvényesülni a nagyvilágban.
L./18
5 év
Kat Dennings
Aden Blackbourne
♔ Ország : anglia ♔ Törvények száma : 44 ♔ Age : 41 ♔ Szobaszám : mapleburgh academy
Schuyler egy nagyon szerethető karakternek tűnik. És nem mellesleg megint elcsodálkozom, hogy milyen olvasni egy édesanya szemszögét, akinek a kisgyereke jelenti a világot. Komolyan, ez mosolyt tudott csalni az arcomra, miközben olvastam. Örülünk, hogy állást kaptál az iskolában! Nyomás foglalózni, és játszani! ui.: az állásodat se felejtsd el lefoglani