«The lesson is that you can still make mistakes and be forgiven.»
♔ Teljes név : Kennedy Steven Frost ♔ Kor : 39 ♔ Születési hely, idő : 1976.07.18. ♔ Nemzetiség : Amerikai ♔ Rang : Tanár ♔ Évfolyam : ♔ Szülők : Elisabeth & George Frost ♔ Társ : ♔ Csoport : Tanár
Rule the world ♔ Tanárként nem igazán vannak nagyratörő terveim. Egyetlen célom az életben, hogy valami olyat tanítsak ezeknek a fiataloknak, aminek legalább egyszer hasznát veszük az életben. A lovagláson kívül még az etikett a szakterületem, amiben kicsit nagyobb a potenciál, hogy megmarad majd valami a fejükben.
mapleburgh academy
« Has he lost his mind? Can he see or is he blind? Can he walk at all, Or if he moves will he fall? » ― Black Sabbath
jellem ♔ Egyik legnagyobb jellemhibám, hogy hajlamos vagyok engedni a női nem gyönyörűségének kortól függetlenül. Ítélőképességem ezáltal igencsak megkérdőjelezhetővé válik, hiszen az itt tanulók mind nagykorúak és nem egyszer fordult már elő, hogy rosszkor találtak meg jó helyen egy diáklánnyal. Munkámmal azonban teljesen elhivatott vagyok semmi pénzért nem mondanék le a tanításról. Nem igazán vagyok családcentrikus, hiszen a mai napig nem sikerült emberi kapcsolatot kialakítanom olyannal, aki potenciális partner lehetne egy életen át.
user neve/kora
tapasztalat
Robert Downey Jr.
Aden Blackbourne
♔ Ország : anglia ♔ Törvények száma : 44 ♔ Age : 41 ♔ Szobaszám : mapleburgh academy