Megosztás

Alba Bernadotte

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Alba Bernadotte

Alba Bernadotte

örökös

♔ Ország : Svédország
♔ Törvények száma : 3

Alba Bernadotte Empty
TémanyitásTárgy: Alba Bernadotte   Alba Bernadotte Icon_minitimeSzer. Feb. 04, 2015 7:21 pm

bernadotte, alba
«the way that she makes you fall in love.»

♔ Teljes név : Alba Grethe Isabelle Bernadotte
♔ Kor : tizennyolc éves
♔ Születési hely, idő: Stockholm, Svédország. 1996. 05. 13.
♔ Nemzetiség : svéd
♔ Rang : (NEMkorona) hercegnő
♔ Évfolyam : első
♔ Szülők : Carl Gustaf & Silvia
♔ Társ : tudtommal nincs...
♔ Csoport : örökös

Rule the world ♔ Micsoda szerencséje ennek az országnak, hogy nem én fészkelődöm el néhány év múlva trónszékében! Azt hiszem - mélyen, megingathatatlanul -, hogy ezt mindenki más is tudja. A korona nélkül pedig a rivaldafény oroszlánrésze sem nekem jut; mi lehetne ennél kényelmesebb?
Hiszen így csatangolhatok, élhetem a magam kis vibráló hétköznapjait! Járkálhatok hangosan csattogtatva a rágógumimat, kattogtathatom a fényképezőgépemet, olvashatok a benyílóban lábat lógatva Jane Austent, Shakespeare-t, Ulickaját, nem is beszélve a bámulatos Márquezről. Tizennyolc éves vagyok, oké? Az én koromban ezt csinálja egy lány.
Ami pedig a Nagy Őt illeti - ki lenne olyan bolond, hogy a svéd király kicsi lányának csak úgy odavesse a kortársaim közt túlságosan divatos kérdést: "na, és hogy megy a szex?"
Köszönöm, jól. Csak nagyképű bájgúnárok, vagy lesipuskások gyülekezete udvarol nekem. Mindenki más a nővérem felől érdeklődik - mit lehet tenni, ha éppen ő a koronahercegnő?
Egyébként is, kinek kell a szerelem, mikor itt van Életem Nagy Románca, a fotózás?
mapleburgh academy
«I just wanna be deep in your love»
― Maroon 5

jellem ♔ Álmodozó, de nem éppen naiv. Kócos kis romantika. Megszoktam már, hogy a szavam nem sokat ér, ennek ellenére a családom szeret és becsül. Csak éppen én nem értek az olyan égető kérdésekhez, mint a pénzügyek, a terroristák, az integráció, az emancipáció. Láttál már apa bőrfotelében pörögni? Ha igen, biztosan azt gondoltad: kis flúgos. Pedig éppen csak arról van szó, hogy a születésem pillanatában a Nap táncolni kezdett az égen, és ezért belém a kelleténél több izgágaság, vidámság szorult. Érted már?
Nem vagyok tragikus hős. Sosem bántanék szánt szándékkal senkit - tisztelem az életet, a hűséget. Az utóbbi időben egy, a gyermekek jogaiért készült kampány egyik vezéralakjává avanzsáltak. Fájdalmasan érint a téma, ugyanakkor micsoda megtiszteltetés! Mélyen magaménak érzem.
Ha annak idején, majdnem négy évvel ezelőtt valaki a testvériség mellett is kiáll, a nővéremet nem küldik el...
Sol és én együtt nőttünk fel, kéz a kézben, vált vállnak vetve. No, csak semmi csöpögés, de ő tényleg a legfontosabb személy volt számomra! Iszonyatosan hiányzik. Ez a hiány pedig rendesen rányomja bélyegét a mindennapjaimra is. Torokszorító érzés egykének lenni, és tudni: hiába néz rám igazságos tekintettel, halvány mosollyal a falakról a sok nagybácsi, nagynéni, nagyszülő, dédszülő, ükszülő... attól még én egyedül maradtam. Mint a kisujjam.

d-ear/18

6 év

Emma Watson

Vissza az elejére Go down

N. Joyce O'Leary

N. Joyce O'Leary

dolgozó

♔ Ország : Kanada
♔ Törvények száma : 23
♔ Age : 39

Alba Bernadotte Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alba Bernadotte   Alba Bernadotte Icon_minitimeCsüt. Feb. 05, 2015 7:32 pm

Elfogadva!
isten hozott!
Rég nem látott ismerős! Engedd meg, hogy azzal kezdjem, hogy mennyire régen láttalak, és mennyire nagyon örülök most neked! Még mindig gyönyörűen fogalmazol, és még mindig imádom a stílusod, nem is véletlen, hogy te kapod a karaktert, annyira tökéletesen alkottad meg. Utadra is engedlek hát, foglald le amit kell, és boldogíts minket a játéktéren is!
Vissza az elejére Go down

Alba Bernadotte

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Solveig Bernadotte
» Nilsine Bernadotte

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Karakterek :: Elfogadott karakterek :: örökösök-