Megosztás

Paddy C. Fern

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Paddy C. Fern

Paddy C. Fern

dolgozó

♔ Ország : Sajátom nincs. :c
♔ Törvények száma : 5
♔ Age : 41
♔ Szobaszám : Még ilyenem sincs. :c

Paddy C. Fern Empty
TémanyitásTárgy: Paddy C. Fern   Paddy C. Fern Icon_minitimeSzer. Feb. 04, 2015 10:56 pm

Paddy Fern
«Seize the day or die »

♔ Teljes név : Paddy Chen Fern
♔ Kor : 32
♔ Születési hely, idő : 1983. január 6. Dublin, Írország
♔ Nemzetiség : félig tajvani félig ír.
♔ Rang : ügyvéd
♔ Évfolyam :-
♔ Szülők : Samuel Louis Fern, Wang Li-Fen
♔ Társ : -
♔ Csoport : dolgozók

Rule the world ♔ Nem olyan egyszerű másnak lenni. Ha valaki, akkor ezt én kimondhatom, hiszen már születésemtől fogva beletartoztam ebbe a körbe csak azért, mert én nem vagyok teljesen nyugati. Persze ez engem sose zavart, mindig úgy fogtam fel, hogy különlegesebb vagyok. Nem vagyok híján az önbizalomnak, s ezért már pici gyermek korom óta könnyedén megvédtem magam a beszólások, vagy hasonlók miatt. Az emberek gyakran elismerő pillantásokat vetettek rám, de ezek nekem soha nem jelentettek semmit. Jó tanuló voltam világ életemben, s ha megkérdezték a hatéves énemtől, hogy mi akarok lenni ha "nagy" leszek, akkor mindig azt mondtam, hogy kukás. Manapság is megmosolyogtat ez a gondolat, mert nem igazán valósult meg az akkori álmom, ugyanis most ügyvéd vagyok, s valljuk be: a két hivatás elég távol áll egymástól. Persze meg is harcoltam azért, hogy eljussak eddig... Viszont egy pillanatig sem bántam meg a dolgot, tekintve, hogy egy egy olyan iskola kért fel most a jogok kezelésére, ahol uralkodókat képeznek. Hát azt hiszem jobban jártam ezzel a hivatással, mint a kukással, az már biztos. Szeretem is a munkámat, de úgy igazán. Nem is tudom mi vezérelt erre a pályára, de teljes mértékben kiszolgálja minden elvárásomat, amit egy hivatással szemben állítok. Megvan az izgalom része, a rendes fizetés, illetve emberekkel foglalkozhatok, segíthetem őket. Azt hiszem ennél többre nem is igazán lesz szükségem. Boldoggá tesz, hogy ezt a hivatást űzhetem, s remélem, hogy a kis kanadai szigeten is lesz legalább annyi sikerélményem benne, mint itt. Na de most csomagolnom kell, nem akarom lekésni a repülőmet!
mapleburgh academy
« I'm the leader of the broken hearts »
― Papa Roach

jellem ♔ Ha valamit első látásra el lehet mondani róla az az, hogy hihetetlenül magabiztos. A járása, a tekintete, a tartása mind erre utal. Emellett fontos azt is megemlíteni róla, hogy elég nyugodt természetű, nehéz kihozni a sodrából, de persze benne is ott szunnyad az oroszlán, ami minden férfiban megtalálható, s olykor ki is tör a helyéről. Tökéletesen külön tudja választani a magánéletét a munkától, eddig még soha nem esett bele abba a hibába, hogy összekeverte volna ezt a kettőt. Maximalista, utálja félbehagyni a munkáját, s mindent tökéletesen akar végezni, ezért is éri rengeteg sikerélmény. Sokan hűvös alaknak gondolnák, de a távolságtartása szintén csak akkor jelenik meg ha dolgozik. Igazából kedves, jó szándékú férfi, aki nagyon család centrikus, szereti a gyerekeket és tiszteli a nőket, idősebbeket. Okos és művelt, a szabadidejében szeret sportolni vagy olvasni. Kegyetlenül őszinte, úgy gondolja, hogy ez a világ hazug, mert mindenki ferdíteni akar azért, hogy szebbé tegye az életét, de szerinte ez hosszútávon csak rosszat hoz az emberre. Ez a tulajdonsága eléggé megosztja az embereket, s a választóvonal a jó és rossz között, viszont az már mindenképpen a kellemetlenségei közé sorolható, hogy borzasztóan trehány, mindent csak elszór az irodájában és otthon is, s ezzel sokszor meggyűlik a baja.

Emőő/17

3 év

Aaron Yan

Vissza az elejére Go down

N. Joyce O'Leary

N. Joyce O'Leary

dolgozó

♔ Ország : Kanada
♔ Törvények száma : 23
♔ Age : 39

Paddy C. Fern Empty
TémanyitásTárgy: Re: Paddy C. Fern   Paddy C. Fern Icon_minitimeCsüt. Feb. 05, 2015 6:52 pm

elfogadva!
isten hozott!
Őszintén, először úgy voltam vele, hogy "bahh, egint hoz egy kis fiatalkát". Aztán megleptél, mert Aaront akartad, és Elsát, és olyan körültekintően építetted fel a karit, hogy dagadt a mellem, hatott valamit a papolásom! *-* Úgyhogy most nyugodt szívvel engedlek játékba, mert tudom, hozni fogod a formád!
Foglalj, és légy jó pótapuci!
Vissza az elejére Go down

Paddy C. Fern

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Karakterek :: Elfogadott karakterek :: dolgozók-