Megosztás

Takeda Tsunetatsu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Takeda Tsunetatsu

Takeda Tsunetatsu

társ

♔ Ország : Japán
♔ Törvények száma : 11
♔ Age : 31

Takeda Tsunetatsu Empty
TémanyitásTárgy: Takeda Tsunetatsu   Takeda Tsunetatsu Icon_minitimePént. Feb. 06, 2015 2:58 am

Takeda Tsunetatsu
« 虎穴に入らずんば虎子を得ず»

♔ Teljes név :常達武田/ Tsunetatsu Takeda
♔ Kor : 21
♔ Születési hely, idő : Tokió, Japán, 1993.08.30.
♔ Nemzetiség : japán
♔ Rang : tanácsadó
♔ Évfolyam : harmadik
♔ Szülők : Tsunetatsu Kuniyoshi, japán nagykövet és felesége, született Kawamoto Ai
♔ Társ : Fushimi Hideaki
♔ Csoport : társak

Rule the world ♔ Mivel diplomatacsaládból származom, a gyerekkorom jóformán utazással telt, a világ számos pontján éltem és ez ellen sose volt semmi kifogásom. Mindig úgy gondoltam, majd követhetem apámat a pályán, mert igencsak kedvemre való ez az életforma. Igazából még mindig ebben reménykedem. Jó lenne, ha én is hozzá hasonlóan nagykövet lehetnék, mondjuk valahol Európában vagy Amerikában. A nyelvismeretem megvan hozzá, aligha sok japán mondhatja el azt magáról, hogy már huszas évei elejére három idegen nyelven tökéletesen beszél. Természetesen bővíteni törekszem az ismereteimet e téren is. Amúgy meg, az emberekkel is elég jól tudok bánni, könnyen megtalálom a hangot bárkivel. Leszámítva a koronahercegnőt. Bár ő is néha egész elviselhető tud lenni. Mondjuk, amikor alszik…
Mindenesetre én igyekszem megtalálni benne a jót, mert az egy dolog, hogy most az unokatestvére tanácsadójaként tanulok itt, de nemrég tudatták velem a szüleim, hogy Mashiro-samában bizony a  jövendőbelimet tisztelhetem. Mit mondjak, nem egészen ilyennek képzeltem… Én igyekszem kedves lenni vele, de ha egyszer olyan vicces, amikor felhúzza magát…
Akárhogy is, remélem ez a házasság sem vet gátat az álmaimnak a diplomatalétről. Mert ez az iskola egyébként még egész jó ugródeszka is lehetne hozzá. Persze majd minden elválik. A sorsát úgysem kerülheti el senki.
mapleburgh academy
« Don't judge a thing until you know what's inside it
Don't push me
I'll fight it
Never gonna give in
never gonna give it up, no »
― Bryan Adams

jellem ♔ Hogy milyen vagyok? Ha engem kérdezel, egy isteni csoda. De tényleg, ilyen tökéletesre ritkán sikerül egy ember. Mind külsőre, mind belsőre. Na jó, a viccet félretéve, vannak azért negatív tulajdonságaim, például az, hogy hiányzik belőlem a hiba. Nem kell ám komolyan venni, azért ennyire nagyképű nem vagyok. De azért tisztában vagyok azzal, hogy mire vagyok képes. Nincs bennem álszemérem, vagy hasonló. Talán egy kicsit többet beszélek a kelleténél és hajlamos vagyok túl lazán venni a dolgokat. Meg ha valami nem érdekel, arra tényleg nagy ívben teszek. Nem Japánban nőttem fel, így az átlag ázsiaiakhoz képest közvetlenebb és szókimondóbb vagyok. Talán ezért nem is tud annyira hovatenni Mashiro, aki szintén nem az a klasszikus japán nőideál, hogy úgy mondjam. És itt most nem az ólábára gondolok, hanem a beszédstílusára, a modorára. Néha még egy jakuza is megirigyelhetné, komolyan. Na én ezt elég jól tudom kezelni, mert megszoktam az európai, amerikai lányok viselkedését. Ezzel néha még őt is zavarba tudom hozni. Egyébként nem vetem meg a szebbik nemet, vagy az afféle szórakozási módokat, amiket általában egy korombeli űz. Mégsem mondanám magam linknek, szerintem igenis lehet rám számítani. A barátaimnak például mindig ott vagyok, ha kell. A koronaherceget is lehetőségeimhez mérten igyekszem segíteni. Ha kell, a kocsmából részegen hazatámolyogni is. Mondom, én mindig ott vagyok, ha szükség van rám. De komolyan.

Nao/ 22

4 év

Matsumoto Jun

Vissza az elejére Go down

N. Joyce O'Leary

N. Joyce O'Leary

dolgozó

♔ Ország : Kanada
♔ Törvények száma : 23
♔ Age : 39

Takeda Tsunetatsu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Takeda Tsunetatsu   Takeda Tsunetatsu Icon_minitimePént. Feb. 06, 2015 5:31 pm

Elfogadva!
isten hozott!
Szeretném azzal kezdeni, hogy imádom a pb-det! És azzal folytatni, hogy már előre tudom, mennyire élvezet lesz olvasni a játékaitokat Mashiroval! Szerintem pont olyanra sikerültél, amilyennek ő elképzelt, így kellemes játékot kívánok neked vele, meg bárki mással is! Very Happy
Vissza az elejére Go down

Takeda Tsunetatsu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Takeda & Mira ~ The first time

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Karakterek :: Elfogadott karakterek :: társak-