♔ Teljes név : Yelena Nadja Dragomir ♔ Kor : 20 ♔ Születési hely, idő : Moszkva, Oroszország; 1995. 01. 27. ♔ Nemzetiség : orosz ♔ Rang : hercegnő ♔ Évfolyam : harmadik ♔ Szülők : Dymitr és Yekaterina Dragomir ♔ Társ : - ♔ Csoport : örökösök
Rule the world ♔ Egyet szögezzünk le már a legelején. Én nem akarok uralkodó lenni, oké? Annyi empátia nem szorult belém, mint egy krumpliba, milyen uralkodó lennék így? Az meg egy kicsikét sem hiányzik az életemből, hogy valami revolúció folytán letaszítsanak a "trónomról" és felkoncoljanak. Sőt, ez az egész uralkodósdi szerintem egy elég pocsék színdarab, és nem is érdekel igazából. Amúgy szeretnék kiadni egy könyvet a novelláimmal és a verseimmel. Vagy körbeutazni a világot. Vagy valami olyat csinálni, aminek semmi köze sincs az emberekhez, mert tényleg nincs hozzájuk türelmem. Meg nem is érdekelnek. Ettől most rossz hercegnő leszek? De egyébként reménykedek abban, hogy az elkövetkezendő tíz évben nem halok meg tüdőrákban, nem esek ki a harmadik emeleti ablakból és talán sikerül találnom egy kiadót, ami nem kérdezi meg, miért nem akarom a saját nevemmel kiadni a verseimet és miért villogtatok hamis személyit az arcába. Ja, és a szörnyű orosz akcentusomtól is jó lenne megszabadulni. Meg eljutni az ágyig is, mert szörnyen fáradt vagyok. Ez elég magasztos életcél...?
mapleburgh academy
« are we truly alone? the scars on your heart are yours to atone. we've been surrounded. » ― Bring Me The Horizon
jellem ♔ Bárkit is kérdeznél, valószínűleg azt fogja mondani, hogy egy cserepes növényben több empátiát találsz majd, mint bennem. És tudod mit? Igaza lesz. Még egy elszáradt kaktuszban is több megértésre lelsz, mint bennem; igaz, ha felkeresel a problémáiddal, meghallgatlak, talán még tanácsot is... Már ha jobb napomon találsz meg. Rosszabb napjaimon nemes egyszerűséggel elküldelek a picsába. Ó, hogy egy örökösnek nem illik ilyen szavakat használni? Vagy egyszerűen csak megbántottam az önérzeted? Ööö... Ne haragudj? Ha gondolod, bocsánatot kérek, bár az nem lesz őszinte, és téged sem fog boldoggá tenni. Szóval, gondold át, érdemes? Egyébként ha szemet hunysz afölött, érzelmileg mennyire nyomorék vagyok és mekkora egy tahó módjára viselkedek néha, rá fogsz jönni, hogy nem vagyok (annyira) rossz ember. Talán nem vagyok a nőiesség mintapéldánya, de a szüleim úgy neveltek, hogy tudjam, kinek kell megadni a kellő tiszteletet és ki az, aki ezt nem érdemli meg. Ami a szívemen, az a számon, mindig kimondom, ha valami bánt, még ha ezzel sok ellenséget is szerzek magamnak... Mert szerzek, igaz? Ha nem szereznék, az azt jelentené, hogy valamit rosszul csinálok. Meg hát ha valaki ok nélül nem kedvel, akkor adni kell neki egy okot, nem? De. Na ugye. Akkor most rossz ember vagyok?
Esti Kornél / 18
7,5 év
Kristen Stewart
N. Joyce O'Leary
♔ Ország : Kanada ♔ Törvények száma : 23 ♔ Age : 39
Te krumpli, te, szerintem még életemben nem láttam ennyire passzoló jellemet és play by-t. De tényleg, hogy tudsz te verset írni, mikor kiskanál vagy érzelmileg? kíváncsi lennék rájuk, teljesen őszintén, és hogy vajon egy pszichológus mit hozna ki belőle, mert igazából érdekes vagy! Szaladj foglalni, és játszani te krumpli, te!