Megosztás

Oswald A. Daubney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Oswald A. Daubney

Oswald A. Daubney

dolgozó

♔ Ország : Egyesült Királyság
♔ Törvények száma : 7
♔ Age : 43

Oswald A. Daubney Empty
TémanyitásTárgy: Oswald A. Daubney   Oswald A. Daubney Icon_minitimeKedd Feb. 03, 2015 10:34 pm

Daubney, Oswald
« szükségletünkként kezeljük a szükségtelent... »

♔ Teljes név : Oswald Anton Daubney
♔ Kor : 33
♔ Születési hely, idő : Egyesült Királyság, Cambridge, 1981. 07. 26.
♔ Nemzetiség : brit
♔ Rang : lovaspóló oktató
♔ Szülők : Anne-Jane Daubney és Cliffton Daubney
♔ Csoport : dolgozók

Rule the world ♔ Mindenki sepregessen a saját háza tájékán. Nem megyek át a szomszédba jó tanácsokat osztogatni és elvárom, hogy a másik se tegyen így. Nem vagyok oda az állásomért, nem saját akaratomból írtam alá a szerződést és jöttem ide. Valamit valamiért. Az ittlétem teszi ki az alku `valamiért` felét. Nem életem a tanítás, ezzel nem én leszek előbbre, hanem azok, akik az aranyozott porcelánt a seggük alá kapják születésük pillanatától. A karrierem építését akarom folytatni - ne hibáztassanak azért, mert van bennem ennyi önzés. Pontosabban csak akarnám, még hátravan másfél évem… A hosszabbítás, pedig egyelőre nem szerepel a terveim között.
A saját világomat akarom uralni. A saját világomat akarom jobbá tenni, nem másokét.
mapleburgh academy
« I am a question to the world not an answer to be heard. »
― John Rzeznik

jellem ♔ Köszönj, mutatkozz be, mesélj magadról, érdeklődj a másik hogyan létéről, reflektálj a bajára, hallgasd végig minden nyűgét-baját, mosolyogj mindeközben. Veregesd vállon, biztasd, légy pozitív, látszódj kellemes társaságnak, törd meg a beálló csöndet, dobj fel egy aktuális témát. Légy udvarias, türelmes, forgasd finoman a szavakat, sose sértsd meg a másikat, alázkodj meg, hajtsd le a fejed. Ne tolakodj, légy az árnyéka, emeld fényét, maradj szerény, visszafogott. Hányinger esetén, pedig nyeld le a felcsörtető, nyomokban sárgarépát tartalmazó gyomorpéped… Vagy valami ilyesmi.
Modoros ember vagyok, ami nem feltétlen egyenlő a kedvessel, a segítőkésszel. Megteszem, amit a munkám megkövetel, de többet nem. Nem tartozik a feladataim közé az órán kívüli bájcsevej, mert az egyik kölyöknek éppen ahhoz van kedve. Szétválasztom a munkát a magánélettől, míg az egyikben komolyság, kimértség jellemez, a másikban kifejezetten barátságos vagyok. Szeretem a jó humort, a szórakozást - ki hinné el, mi? Az iskola falai között nem viselkedek így, ez az egész csak nyűg a számomra, amit igyekszek nem nyíltan kimutatni. Elkendőzöm. Besöpröm a szőnyeg alá.
Persze néha megerőltetem magam és jó kedéllyel oktatok. Néha.

A./21

6

Jamie Dornan

Vissza az elejére Go down

Aden Blackbourne

Aden Blackbourne

tanár

♔ Ország : anglia
♔ Törvények száma : 44
♔ Age : 41
♔ Szobaszám : mapleburgh academy

Oswald A. Daubney Empty
TémanyitásTárgy: Re: Oswald A. Daubney   Oswald A. Daubney Icon_minitimeSzer. Feb. 04, 2015 5:13 pm

Elfogadva!
isten hozott!
Na most akkor meséld el, hogy mi az a valami, amiért itt vagy? Komolyan, tovább akartam olvasni, de te úgy látszik mesterien értesz ahhoz, hogy hol kell elvágnod a szálakat... Miközben olvastam, valamiért végig egy Lorde számot hallottama  fejemben, az Everybody Wants To Rule The World. Talán neked is világuralomra törő céljaid vannak? Habár ezek kétes dolgok, abban biztos vagyok, hogy az írásod és a kreativitásod... Na igen, nagyon jók!
Nyomás foglalózni, Jamie Dornan is kapós - főleg, hogy még az oldal bébikorában ő volt az arcom Embarassed -!
Vissza az elejére Go down

Oswald A. Daubney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» @Bones, Oswald

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Karakterek :: Elfogadott karakterek :: dolgozók-