Megosztás
 

 Japan and China - Round 1.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Yuan Wang Wei


Yuan Wang Wei


örökös

♔ Ország : Kína
♔ Törvények száma : 14
♔ Age : 33 


Japan and China - Round 1. Empty
TémanyitásTárgy: Japan and China - Round 1.   Japan and China - Round 1. Icon_minitimeSzer. Feb. 04, 2015 9:23 pm

"A lélek sugárzása széppé varázsolja az embert.
Az ember szépsége összhangot teremt a házban.
Az otthon összhangja rendet teremt a hazában.
S ha az országban rend honol, béke köszönt a világra."

Az én országomban rend lesz. Ebben biztos vagyok. Hiszen ez a mondás igaz rám és az otthonomra - ami jelenleg egy szoba, és ez a gondolat, még így, majd 6 év után is grimaszra húzza a számat. S mert nem vagyok egyedül ebben az istenverte helyiségben, koncentrálni sem lennék képes a kalligráfiámra. Már pedig egy magamfajta uralkodójelöltnek tökéletesített kalligráfia kell. Egyedi, mégis szabályszerű, de művészi. Egy ideje már tökéletesítgetem, de valahogy sosem vagyok vele elégedett, az itteni oktatás pedig pont ezt a fontos dolgot nem fedi le. Mármint... Értem én, hogy szerintük ez nem fontos, de ez csak azért van, mert barbárok és nincs semmi művészi érzékük.
A táskámba helyezem a kellékeket: a nyúlszőr ecsetemet, a tokjában; a tust és a dörzskövet. A papírt egy rajzmappába teszem majd felveszem a szövetkabátom és a sálam. Az ajtó előtt még belebújok a cipőimbe majd elegánsan és méltóságteljesen, emeltfővel sétálok ki az udvarra.
Hideg van, látszik a lehelletem, és egyre erősödik bennem a gyanú, hogy kellett volna egy kesztyű is. Császári méltóságom azonban nem engedi, hogy ennek jelét adjam. Egy darabig keresgélek, majd egy fa alatt találok egy kellően száraz padot és asztalt. A célnak tökéletesen megfelel. Körülnézek, s mivel a környezetemben sehol senki, egy elégedett sóhaj után, lepakolok.
A rajzmappát az asztalra teszem kiveszem belőle a lapot, majd, becsukom és ráhelyezem. A táskámból előveszem a tust, és az ecsettokot is. Mielőtt kiveszem az ecsetet, még végigsimítom a bambuszon az ujjaimat. Igazi mestermunka. Mosolyogva fogom a kezembe, majd a tusba mártom az ecsetet, s balkézzel feljebb húzom a kabátom ujját a jobbon, hogy még véletlenül se zavarjon meg. Aztán megpróbálom újra tökéletesíteni a kalligráfiámat. Itt kint, a hidegben, ahol nem zavarhat senki. Remélem.
Vissza az elejére Go down


Fushimi Mashiro


Fushimi Mashiro


örökös

♔ Ország : Japán
♔ Törvények száma : 8
♔ Age : 30
♔ Szobaszám : 101 


Japan and China - Round 1. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Japan and China - Round 1.   Japan and China - Round 1. Icon_minitimePént. Feb. 06, 2015 7:50 pm

葬れ仇(あだ) 狼煙(のろし)あげ

Jól esik a friss levegőn lenni. Mondjuk nem arról vagyok híres, hogy ne lennék képes elfoglalni magam valamivel tanítás után, főleg olyan dolgokkal, amik mások szerint teljesen értelmetlenek. Nem tudom, hogy büszke legyek-e rá, hogy még mindig nem látszik rajtam, hogy le tudom nyomni az embereket, mint a szöget. Ebből így jövőhéten jiu jitsu maraton lesz. Kellene mondjuk fuvolázni is... Á, inkább olvasok.
Takeda-elkerülési hadműveletem részeként jöttem ki ide és másztam fel egy öles fára. Szeretek a magasabb ágakon tanyázni, sokszor Fumival együtt. Magamban vagyok a gondolataimmal, nem kell Tsunetatsut sem hallgatnom. Hideaki sem volt normális, mikor vele állt össze.
Magamban az Autobahnt dúdolgatom nagyon halkan és egy jogi tankönyvet bújok. Tudom, hogy nagy eséllyel én leszek Japán következő uralkodója, de sosem árt álmodozni és tervezgetni. Főleg így, hogy össze lettem zárva a világ elitjével egy iskolába.
Közeledő lépteket hallok és lesandítok. Lám, lám, ki jött ki a levegőre... Tán csak nem problémát okoz neki a benti kalligráfiai gyakorlás? Micsoda szerencsém, hogy én bent akármikor tudom gyakorolni. Valamint, hogy lapul a zsebemben mindig pár makk. Ősszel begyűjtöm, ilyenkor meg isteni muníció. Előveszek egyet és felmérve, hogy hogyan is áll pontosan, a fejére ejtem. Majd a következőt is... Meg az azutánit. Amíg észre nem vesz.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down


Yuan Wang Wei


Yuan Wang Wei


örökös

♔ Ország : Kína
♔ Törvények száma : 14
♔ Age : 33 


Japan and China - Round 1. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Japan and China - Round 1.   Japan and China - Round 1. Icon_minitimeKedd Márc. 03, 2015 10:29 pm

"A lélek sugárzása széppé varázsolja az embert.
Az ember szépsége összhangot teremt a házban.
Az otthon összhangja rendet teremt a hazában.
S ha az országban rend honol, béke köszönt a világra."

Naivitás. Olyan fogalom, amit nem szeretnék, ha bármikor is köze lenne hozzám. Ugyanakkor, úgy tűnik, egy diákokkal teli szigeten, egy iskola területén, azt gondolni, hogy van olyan hely, ahol nem zavarhatnak meg, naivitás. Még akkor is, ha a remény hal meg utoljára, mert ugyebár ő a gyilkos. Nem szeretem ezt klisét használni, de ahogy megkezdem a gyakorlást, valami koppan a fejemen, majd a lapra esik a makkocska.
Pislogok rá párat, majd egy elegáns, de laza mozdulattal felkapom és a földre hajítom a termést, figyelve rá, hogy még véletlenül se hagyjon nyomot a lapon és semmit se kenjek el. Igazán kár lenne így elpocsékolni egy lapot. Nem is vesztegetem az időt, újabb jelet görbítek a lapra, de megint csak a fejemen landol egy makk és ez már igazán nem vicces. Mégis, honnan veszi a fa a bátorságot, hogy velem szórakozzon. Ki fogom vágattatni! Sóhajtok egyet, ezt a makkot is arrébb dobom, s csak a harmadik után jutok el oda, hogy egy pillanatra lehunyjam a szemeimet és tudomásul vegyem, nem a fa lesz a ludas. Elszámolok magamban tízig, majd felpillantok a fára, ahonnan a japánok szemefénye pislog le rám.
- Igazán szép látványt nyújt így alúlról, de a jövőben ha lehet ne ilyen gyerekes módon hívja fel a figyelmem magára - nézek rá egy tökéletes mosollyal, mert hát valóban. Egy női fenék, még ha csak félig látszik is a faág takarása miatt, mindig szép. Még akkor is, ha a gazdájáról nem mondható el ugyanez. - Van más oka is, hogy a figyelmemre vágyik?
Érdeklődöm, mert ha nem lenne, akkor nyugodtan odébb mehetne és zavarhatna mást. De ezt nem mondom ki hangosan, nem lenne illendő. Igaz, a fenekére való célzás sem az.
Vissza az elejére Go down


Ajánlott tartalom
 


Japan and China - Round 1. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Japan and China - Round 1.   Japan and China - Round 1. Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Japan and China - Round 1.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: Mapleburgh Akadémia :: Udvar-