Megosztás
 

 Layla & Lulu - Rayé Club -Paris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Layla T. Rossi


Layla T. Rossi


örökös

♔ Törvények száma : 9 


Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Empty
TémanyitásTárgy: Layla & Lulu - Rayé Club -Paris   Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Icon_minitimeCsüt. Feb. 05, 2015 7:47 am

Nem rég töltöttem be a 23-ik életévemet, de nem volt szinte időm semmire sem, ezért meg sem ünnepeltem a mai napig. A mai estén ki akartam mozdulni s a lehető legjobb partnerrel akartam megünnepelni a születésnapomat. Valami extrát akartam ebben az évben, semmi unalmasat… Párizs, erre a városra esett a döntésem, természetesen Louise-t is magammal akartam rángatni. Nem akartam túlzásba esni még sem, hiszen én egy hercegnő vagyok, aki ráadásul még trónt is fog örökölni, nem adhatok magamról rossz híreket, ezért is jobb egy másik kontinens ahol senki nem ismer minket. Lulu nem volt a szobánkban, ezért rögtön megcsörgettem a telefonját.
– Szia Lulu, kérlek tedd magad szabaddá estére ugyan is kimozdulunk egy éjszakára, ami történetesen ránk is fér. Valami dögös ruhát kapj magadra. – Egyelőre nem mondtam el miért s hova megyünk el csak hogy csinosan nézzen ki. Amikor ledobtam a telefonomat az ágyra azonnal forró fürdött mentem el venni, szükségem volt egy relax és lazító fürdőre még indulás előtt. A szekrényem teli volt szebbnél szebb ruhákkal, s képtelen voltam eldönteni mit is vehetnék fel. Kb 1 órán keresztül néztem a szekrényemet mikor eldöntöttem, hogy egy fekete extra miniruhát vettem fel ami a dekoltázsomnál kicsit ki volt vágva, mellé egy hosszú szárú és sarkú csizmát vettem fel. Imádtam ezt az összeállítást, a gondolatmenetemet pár lépés zavarta meg. Lulu jött meg, ő még csak most fog neki állni a készülődésnek, én szerencsére elkészültem már.
– Szia Lulu, időben jöttél meg, épp most lettem kész! Milyen lettem? Mars készülődni, mert sosem indulunk el ebben a tempóban aranyom. –A laptopomhoz ültem míg ő neki állt az öltözködéshez. Gyönyörű lettél Lulu, de akkor indlásra fel. Magamra kaptam egy fekete kabátot ami szintén teljesen rásimult a szexi testemre. Útközben megkértem George-t hogy vigyen minket repülővel Párizsba amit nagyon szívesen meg is tett, bár a szüleim nem tudhattak most erről. Igyekeztem a lehető legnagyobb titokba utazni s ünnepelni.
-Nyugi ne parázz, nem megyünk olyan messzire mint gondolod. Ha ennyire kíváncsi vagy akkor csak Párizsig megyünk, a születésnapomat fogjuk kettesben megünnepelni, egy privát klubban.  -Miközben ecseteltem a ma éjszakai programunkat megérkeztünk a reptérre, onnantól pedig taxival csak 10 perc volt az út. Amikor megérkeztünk a klubba a kabátunkat levettük le elsőre, nem sokkal később egy V.I.P. asztalnál foglaltunk helyet, lassan kezdtünk el iszogatni, hogy ne menjen a fejünkbe idő előtt. De azt hiszem én egy kicsit túlzásba estem, túl sok vodkát ittam 1 óra leforgása alatt. Lulu is észrevette hogy az italok lassan, de biztosan kezd a fejembe szállni. Amikor már beindultam a táncparkett felé vettem az irányt ahol már több százan voltak, engem ez nem tántorított el. Az ital annyira a fejembe szállt, hogy nem érdekelt ki néz éppen, olyan szexisen és érzékien kezdtem el táncolni ahogy csak tudtam. Lulu is mellettem táncolt, ha őszinte akarok lenni, pont velem szemben.
Vissza az elejére Go down


Louise Demarchelier


Louise Demarchelier


társ

♔ Ország : Franciaország
♔ Törvények száma : 10
♔ Age : 29
♔ Szobaszám : 301 


Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Empty
TémanyitásTárgy: Re: Layla & Lulu - Rayé Club -Paris   Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Icon_minitimeCsüt. Feb. 05, 2015 3:33 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
LAYLA & LOU

i’d cross oceans like never before

Mikor nem ugrottam, ha Layla hívott? Volt egyáltalán már erre példa valaha is? Igazán, egy ilyen esetet sem tudnék megemlíteni, úgyhogy nem is igazán érzékelek különbséget, kérés, elvárás, vagy parancs között… nekem egyszerűen mindegy, hogy miért van rám szüksége, vagy mit szeretne, csak csapot-papot ott hagyok egyetlen szavára. Ahogy most is. Felveszem a telefont, a szívem máris hevesebben kezd zakatolni a mellkasomban, szabályosan attól félek, hogy egyszer valaki ezt konkrétan hallani fogja, pedig mi ennek az esélye? Annyit mondok csak, hogy „rendben, benne vagyok!”, meg sem kérdezve, hogy miről van szó, és szedem is a sátorfámat a könyvtárból, visszasüllyesztve a táskámba minden könyvemet és tollamat és jegyzetemet, aztán már viharzok is vissza kollégiumba, hogy Layla kérésének megfelelően szalonképessé varázsoljam magam.
Annyira azonban soha nem lehetek szalonképes, amennyire ő az. Mire némileg kifulladva bevágtázok a szobánkban, Layla már kirittyentve vár rám, nekem meg valahonnan a padlóról kellene felkaparni az államat, amit most szerencsére annak álcázhatok, hogy némileg kifulladtam, mire felrohantam a harmadik emeletre, mert nem volt türelmem a liftre várni. Akaratlanul is végigpásztázza tekintetem a lányt. A puha, barna tincseket, a nyakát, a sejtető, de  mit sem mutató dekoltázsát, na meg a csizmába bújtatott formás lábait… ha nem tudnám, hogy ennek esélye sincs, azt kellene mondanom, hogy szándékosan kínoz és húzza az agyamat. De hát, nem adtam erre lehetőséget neki, soha… csak némán tűröm ezeket az égi csapásokat, minden idegszálam sikítozik, mert legszívesebben hozzáérne, de talán sosem lesz ehhez elég bátorságom - Csodásan nézel ki – nyögöm kissé elhalóan, és hálás vagyok, amiért sürget, hogy én is elkészüljek, mert így lehetőségem nyílik a fürdőbe menekülni, és egy kis hideg víz segítségével magamhoz térni. Nem vagy normális, Lou…!
Nem is igazán tudok a készülődésre figyelni, csak átborzolom egy kicsit a hajamat, és kiveszem az első ruhát, ami a kezembe akad, egy kelleténél talán feltűnőbb, piros csipke, de most még azzal sem tudok foglalkozni, hogy ez megfelelő-e. De hát úgyis meggyőződésem, hogy Layla mellett a kutyának sincs oka rám figyelni, és ezzel soha nem is volt semmi problémám. A rivaldafény nem nekem való. Fekete cipőt húzok, megkeresem a sötét kabátomat, és mire észbe kapnék már repülőn ülünk, és azt is megtudom, hogy az otthonomba tartunk. Mondanám, hogy a szülővárosomba, de technikailag ez nem igaz, nem Párizsban születtem, a családom azonban az év nagyobbik részét mégis csak a fények és a szerelem városában tölti. Örülök, hogy oda megyünk, Párizst ismerem, mint a tenyeremet, így még sofőr nélkül sem tévednénk el, de persze, amikor órákkal később megérkezünk, biztos kezekben vagyunk máris egy limuzin hátsó ülésén.
Egyébként sem szokott nehezünkre esni belevetni magunkat az éjszakába, és ezúttal sem hazudtoljuk meg magunkat. Gyorsan fogynak a vodkával dúsított koktélok, és szinte csak perceknek tűnik, amíg az italok sarok-boxban való, nevetgélős kortyolgatása után máris a táncparketten kötünk ki. Laylát nézve az alkoholos, kellemesen kezdődő bódulat mellett megint csak azon jár az eszem, hogy mennyire nehezemre esik itt helyben nem a dereka köré fonni a karjaimat, és magamhoz húzni. Némi bágyadtsággal riszálom magam én is, a vodka keltette vidámság mellett valahogy most igazán nem is veszem annyira komolyan ezt a problémát, csak felszabadult mosollyal táncolgatok mellette. Noha hamar kifulladok, rajta egyáltalán nem mutatkoznak a fáradtság jelei, ami csak egyet jelent: elérte azt a pontot, ahol könnyen elszalad vele a ló, ennyire ismerem már - Hé! Nem akarsz egy kicsit leülni, szülinapos? – kérdezem közel hajolva hozzá, hogy túlharsogjam a zenét, az illata az orromba szökik, és egyenesen megszédít.

Vissza az elejére Go down


Layla T. Rossi


Layla T. Rossi


örökös

♔ Törvények száma : 9 


Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Empty
TémanyitásTárgy: Re: Layla & Lulu - Rayé Club -Paris   Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Icon_minitimePént. Feb. 06, 2015 7:29 pm

Számomra ő nem csak egy partner volt hanem egy barátnő is egyben, ezért számított a véleménye. Sőt inkább csak az ő véleménye számított nekem. Amikor én megpillantottam a parti helyszínünket elámultam még én is, azért nem erre számítottam minden egybe véve. Per pillanat most nem is ez volt a lényeg, hanem az, hogy ez a születésnapi bulim a lehető legtökéletesebben érjen véget. Azt hiszem ma kicsit hamarabb a fejembe szállt az ital int általában. Pedig aztán Lulu a tanúja, hogy még egyelőre nem mondható, hogy túlságosan sokat ittam. Ami késik az viszont nem múlik, Lulu óvatosságra intő szemeibe néztem a lehető legaranyosabban, szinte a mai nap a szemeim is mosolyognak ha ez lehetséges.
– Aranyos vagy ahogy vigyázni próbálsz rám, de nyugi egy kis ital még nem fog a fejembe szállni. Ahogyan a tiédbe sem, ha jól emlékszem ez egy buli ezért inni kell úgy hogy kisasszony hajrá! – Mosolyogtam rá miközben intettem egyet s pillanatok múlva két poharat és egy Tequila-s üveget hoztak ide nekünk miután leülünk az asztalhoz. Bárki bármit gondolhat rólam, de legjobban a szívemet csak Lulu ismerheti az édesanyámon kívül. Neki mindent elmondok és eddig nem is bántam meg, remélem nem is add rá okot, hogy megkeljen bánnom az önzetlen bizalmamat. Teljesen elgondolkodtam és szinte észre sem vettem, hogy Lulu már egy ideje szólongat. Egyik percről a másikra már az ő szemébe néztem s csak pislogtam. Válaszolni a kérdésére nem tudtam, mert hát nem voltam a földön, nem is hallottam miket beszélt hozzám.
– Ó elnézésedet kérem csak egy pillanatra a gondolataim elkalandoztak s nem figyeltem semmire sem, ne haragudj rám! Mit is mondtál Lulu?
– Kérdeztem vissza, közben pedig kiöntöttem magunknak az első kört amit ugyan hirtelen húztuk meg, de így elsőre nem éreztem semmit sem. Ahogy egyre többet öntöttem magunknak úgy ment jobban a fejembe. Már eleve fáradt voltam mikor elindultunk s kicsit ideges a szüleim miatt, mint mindig most is sikeresen felmérgesítettek engem a korona jelentőségével. Igyekeztem nem ennél is jobban összekapni velük, de sikertelen volt hiszen édesapámnál már csak én vagyok makacsabb. Egyikünk sem hagyta annyiban a vitát ezért lezártam annyival hogy rácsaptam a mobilomat, s a történet itt ér véget, ebbe nem nagyon szeretek belefolyni vagy ecsetelni bárkinek is. Talán emiatt is van, hogy a kelleténél is jobban a fejembe szállt a rövid ital. Egyik pillanatról a másikra éreztem meg a pia hatását ezért felálltam, hogy a mosdóba menjek, de egy óvatlan pillanatban megszédültem. Lulu-val találtam magam szemben aki azonnal a segítségemre sietett.
-Azta...gyorsabb vagy mint azt bárki hinné. Ne aggódj, semmi vész csak kicsit túl sokat ittam és nem ettem a mai nap folyamán valami sokat. Egy kis hideg víz és semmi bajom nem lesz. – Mondtam neki, s intettem, hogy nyugodtan üljön le hogy mi hamarabb mehessek a mosdóba. A mosdóhoz nem kellett nekem díszkíséret, azért annyira nem voltam pocsékul. Valamennyire a hideg víz segített és nem éreztem magam az ital kábulatában s nem is szédültem.
– Látod egy kis víz és csönd csodákra képes, ami viszont az ital illeti egy kis időre hanyagoljuk, inkább maradjunk a táncnál. – Nem érdekelt a véleménye és megfogtam a kezét s magammal húztam a táncparkettre. Túlságosan is jól ismertem, tisztában voltam azzal, hogy ha hezitálnék akkor kitalálna valamit hogy az asztalnál maradjunk. Rettenetesen aggodalmas fajta volt, főleg ha rólam volt szó. Imádom őt ahogyan ő is engem, de olykor túlságosan is aggódik értem. Mikor beértünk a tömegbe elengedtem a kezét.
Vissza az elejére Go down


Louise Demarchelier


Louise Demarchelier


társ

♔ Ország : Franciaország
♔ Törvények száma : 10
♔ Age : 29
♔ Szobaszám : 301 


Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Empty
TémanyitásTárgy: Re: Layla & Lulu - Rayé Club -Paris   Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Icon_minitimeVas. Feb. 08, 2015 9:05 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
LAYLA & LOU

i’d cross oceans like never before

- Nem vagyok én semmi rossznak elrontója – mondom apró mosollyal, azért nekem sem szokásom nemet mondani egy jó bulira, egy kis iszogatásra, nagyon ritkán még az is előfordul, hogy elfogadom, ha megkínálnak egy szál cigivel. Sosem voltam az az igazán harsány fajta ember, de egy kis ital mindig is jótékony hatással volt rám. A hangos zene, a füst, a tömeg, amiben elmerülhet az ember, feloldódhat, de a kutya sem figyel rá, maximum azok, akikkel egyébként is szívesen időznék, és akik előtt egyébként is meg tudok nyílni. Ilyen környezetben azonban ezt még könnyebbnek találom, egy kicsit kevésbé leszek csendes, kevésbé gondolok át rögeszmés aprólékossággal mindent, kevésbé érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam… de ilyenkor is igaz, hogy a barátaimat sokkal jobban szoktam félteni, mint saját magamat, ami lehet, hogy rémes nagy ostobaság, de mindig is így működtem, szerintem én így vagyok programozva. Aggódok mindenkiért, vigyázok mindenkire, közben pedig én csinálom a legnagyobb hülyeségeket…
- Fenékig! – rázom egy kicsit a fejemet a tequilás üveg láttán, de engem sem kell aztán kérlelni, készségesen veszem el Laylától a megtöltött poharat, lelkesen le is húzom a tartalmát. Egyiket a másik után, már amennyire sikeresen tudja végezni az ember lánya az efféle mutatványokat, amikor közben a zenére ringatózik kitartóan. Ilyenkor már kimondottan nehezemre esik nem mozogni a ritmusra, a harsogó zenére, összeolvadni a szintén táncoló tömeggel… igazán felszabadító. Nem vagyok egy nagy táncos lábú, de ilyenkor nem szoktam zavartatni magam. És különben is… az alkoholban az a legjobb, hogy egyre kevésbé rágódom a Laylával kapcsolatos gondolataimon, vagy sokkal inkább megmagyarázhatatlan és zavarba ejtő érzéseimen. Egészen elengedem magam, őszintén jól érzem magam vele, és bár ugyanolyan vonzónak találom, mint bármikor máskor, egy kicsit meg tudok feledkezni erről is.
Visszakeveredünk az asztalhoz, folytatjuk tovább a vidám nevetgélések közepette történő iszogatást, és még magamat is meglepem, hogy milyen gyorsan mozdulok, amikor Layla meginogni látszik a lábán. Ha most józan lennék, akkor biztosan rápirítanék, hogy igazán ehetnénk akkor valamit, ha ez a tényállás, de az efféle racionális gondolkodás már bőven távol áll tőlem is. Arról nem is beszélve, hogy kissé megfordul a helyiség velem is, hogy ilyen gyorsan felpattantam, de csak bizonytalanul rávigyorgok Laylára, és hagyom, hogy távozzon a mosdóba. Az az öt perc, ameddig talán magamra hagyott, éppen elég volt persze egy pasasnak, hogy megtaláljon magának. Szerintem valami radarjuk lehet, amivel azonnal kiszúrják, ha egy lány egyedül ül a pohara mellett. Önjelölt rajongómmal igyekszek a legkevesebbet foglalkozni – egyáltalán nem vágytam arra, hogy valami random pasas felszedjen, még akkor sem, ha nagyon is sármos volt, meg különben is… vannak jobbak a francia férfiaknál? De még egy perce sem beszélt hozzám az illető, már tudtam, hogy egyáltalán nem érdekel. Engem valaki egészen másvalaki érdekel, ami persze teljességgel abszurd, és nevetséges és lehetetlen… szerencsésen megszabadulok tőle, mielőtt még Layla visszajönne, aki azzal a lendülettel már húz is maga után vissza táncolni, még annyit sincs lehetőségem mondani, hogy én is pártolom a tequila magunk mögött hagyását.
Igazán nem bánnám, ha nem engedte volna el a kezemet, de természetesen nem kapok utána, ahogy puha ujjai elhagyják a csuklómat, csak hagyom magam belesüppedni kicsit az érzésbe, ahogy az érintés nyoma még finoman bizsergeti a kezemet. A következő pillanatban azonban már újra mosolygok, lelkesen ringatom magam a zenére, össze-összenevetve barátnőmmel, egészen addig, amíg észre nem veszem,  hogy a korábbi férfi is a közelünkbe keveredett és megint lelkesen fixíroz - Komolyan mondom, nem fogom tudni lerázni ezt az ürgét – mondom Laylának újfent kicsit közelebb hajolva hozzá, csak a szememmel sugallva,  hogy kiről beszélek, bár sokkal több figyelmet igazán nem akarnék szentelni neki.

Vissza az elejére Go down


Layla T. Rossi


Layla T. Rossi


örökös

♔ Törvények száma : 9 


Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Empty
TémanyitásTárgy: Re: Layla & Lulu - Rayé Club -Paris   Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Icon_minitimeSzer. Feb. 11, 2015 8:29 am

A születésnapom eddig teljesen tökéletesen alakult, boldog voltam, hogy azzal a személlyel oszthatom meg ezt a napot akit a legjobban szeretek, s akár a tűzbe is mennék érte. Persze ezen az estén is akadnak komplikációk mint mindenhol. Először túlzásba estem a rövid italokkal ami hamar a fejembe szállt, még szerencse hogy nem ütött ki teljesen. A hideg víz és az újabb tánc roham valamennyire kijózanított aminek nagyon örültem mert hulla részegen nem tudok reálisan gondolkodni. Láttam, hogy Lulu nem tud rendesen figyelni a bulira, mert egy férfi kiszemelte magának, nem csak ő veszi észre az apró jeleket.
– Fél 3 van, ez az a pillanat amikor koccintanunk kell, ebben az időpontban láttam meg a nap világot még 23 évvel ezelőtt. -Próbáltam csak fél hangosan mondani a fülébe, hogy ne szakítsam ki a dobhártyáját, de hallja is azért. Pillanatok alatt elindultunk az asztalunkhoz ahová kérettem egy üveg pezsgőt, nem állt szándékomban meginni az összeset csak koccintani akartunk. Miközben vártunk az italra egy hosszabb percre elgondolkodtam, bár nem nagyon akartam csak élvezni akartam ezt az éjszakát vele. Mindjárt a fejemben, egy részem dühös volt, a másik pedig boldog volt… Ezeket az érzéseket nem tudtam hova rakni, kavargott bennem minden érzelem, úgy éreztem magam mint aki csak menedéket akar s homokba akarja dugni a fejét. Én nem ilyen vagyok, nem menekülők egy éjszakába, ahogyan a bánatomat sem italba fojtom, de most egyszerűen jól esik, hogy kapóra jött egy kicsapongó este. Lulut nem csak azért szeretem mert itt van mellettem mint társ hanem azért mert bárkinél jobban megért engem, nem ismerek még egy olyan embert aki ilyen sokat tett volna értem, persze a szüleimet ne számoljuk ebbe a csoportba most. Lulu mellett aki biztonságot nyújt nekem az a lovam, abba szoktam menekülni ha valami problémám van, nélküle nem tudom mihez tudnék kezdeni. A gondolatmenetemet a pezsgő megérkezése zavarta meg és a barátnőm hangja, ő ébresztett fel a pillanatnyi zavaromból. Nem ezen kéne gondolkodnom, de hirtelen ellepte a lelkemet a testemet az érzelem vihar ami kicsit sem tetszett nekem. Lulu köszönte meg a pezsgőt, mert én még megszólalni sem tudtam. Időbe telt mire a valóságba visszatértem, amint ez megtörtént egy angyali és biztató mosolyt intéztem a barátnőm felé, ez a mosoly azt jelentette hogy „Ne aggódj értem, csak elkalandoztam egy időre, semmi bajom!'' Nem tudom hová tettem az eszemet, de visszatértem.
– Akkor itt az ideje azt hiszem a koccintásnak. -Lelkesen öntöttem ki az italokat mindkettőnk számára, fele persze kiborult, de csak azért mert a felszolgáló felrázta. Nem törődtünk vele, sőt elmosolyodtunk rajta, boldog voltam ebben a pillanatban. Nem is tudom mit érzek most, de azt tudom, hogy mással nem szeretnék itt lenni. Mielőtt belekezdtem volna a beszédembe megérintettem a kezét és lágyan megszorítottam, miközben angyalian pislogtam rá a gesztenyebarna szemeimmel.
– Tudod a mai éjszakán senki mással nem lennék itt, sok érzelem kavarog bennem, az utóbbi időben nem sok jó dolog történt velem, sőt inkább csak bosszankodtam. Azt hiszem ez az éjszaka viszont tökéletesen sikerült, nem panaszkodhatom se a hangulat, se a társaság miatt. Rengeteget jelent számomra, hogy itt vagy nekem, nem csak a hivatalos társam vagy, hanem a barátnőm akire bármilyen titkomat rábíznám. Köszönöm, ez a legboldogabb születésnapom! -Mosolyodtam el aranyosan, de a menetet megzavarta az hogy véletlenül meglökött valaki és magamra borítottam a pezsgőmet. A felsőm teljesen pezsgős lett amit azonnal kikellet öblíteni, megkértem a barátnőmet, hogy kísérjen ki a mosdóba, ő az ajtónak támasztotta a hátát nehogy valaki bejöjjön. Én pedig közben a felsőmet levettem és megpróbáltam kimosni belőle legalább a foltot. Éreztem magamon Lulu merengő pillantását és mosolyát.
– Mi az? -Nevettem el magam miközben kérdeztem, és rápillantottam miközben még a szemeim és mosolyogtam ha ez lehetséges.
Vissza az elejére Go down


Ajánlott tartalom
 


Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Empty
TémanyitásTárgy: Re: Layla & Lulu - Rayé Club -Paris   Layla & Lulu - Rayé Club -Paris Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Layla & Lulu - Rayé Club -Paris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| MAPLEBURGH ACADEMY | :: A nagyvilágban :: Európa-